Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Τα χρώματα της γαλλικής σημαίας «ταξιδεύουν» στον κόσμο σε ένδειξη συμπαράστασης

«Εμείς είμαστε η Γαλλία» στο Twitter- Δείτε φωτογραφίες 

Τελευταία ενημέρωση 14/11/2015, 10:14 

Στα χρώματα του μπλε, του άσπρου και του κόκκινου, στα χρώματα της γαλλικής σημαίας φωταγωγήθηκαν κτήρια σε χώρες της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής και της Ασίας σε ένδειξη συμπαράστασης στη δοκιμασία που περνά το Παρίσι μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που στοίχισαν τουλάχιστον 120 ζωές, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής αποαλογισμό.

Στη διαδικτυακή κοινότητα του Twitter από χθες υπάρχει το hashtag «Nous Sommes la France» (Εμείς είμαστε η Γαλλία) με πολλούς χρήστες να κοινοποιούν φωτογραφίες και σχέδια με μηνύματα συμπαράστασης προς τους Γάλλους πολίτες.

Ο πύργος του Άιφελ «ενσωματώθηκε» στο σήμα της ειρήνης, την ώρα που το λουτρό αίματος στο Παρίσι σπέρνει ρίγη τρόμου σε όλη την Ευρώπη.

inner

inner
Πεκίνο
inner
Λονδίνο
inner
Καναδάς
inner
Νέα Υόρκη
inner
Σαν Φρανσίσκο
innerΜεξικό
inner

Μεξικό 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου