Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Εταιρία στη Σουηδία εμφύτευσε μικροτσίπ στους υπαλλήλους της!

Ακούγεται πολλά χρόνια πως το επόμενο βήμα του ανθρώπου, στο παιχνίδι του ελέγχου του πληθυσμού, θα είναι η εμφύτευση μικροτσίπ σε κάποιο σημείο του σώματός του. Όσοι ισχυρίζονταν κάτι τέτοιο, φάνταζαν αστείοι ενώ η ιδέα αυτή ηχούσε στα αυτιά μας ως ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ως μια ακόμη αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας.
Δυστυχώς, έφτασε η ώρα που η «τρελή» αυτή ιδέα αποτελεί είδηση. Ο λόγος για μια εταιρία στη Σουηδία, η οποία προχώρησε στην εμφύτευση μικροτσίπ σε 400 εργαζομένους της. Τη δικαιολογία για αυτήν την κίνηση δεν την έχουμε καταλάβει ακριβώς, αλλά ανάμεσα στα πράγματα που μπορούν οι υπάλληλοι να κάνουν με ευκολία πλέον είναι να ανοίγουν τις πόρτες, να χρησιμοποιούν το φωτοτυπικό μηχάνημα και να… πληρώνουν τον καφέ τους!

Πηγή:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου