Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Το Exit Poll της οργής και της αγανάκτησης.

Οι ελπίδες του λαού όπως φαίνεται, εναποτέθηκαν στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στις υποσχέσεις του αυτή τη φορά! Για πρώτη φορά ψήφισα ένα κόμμα εξωκοινοβουλευτικό, το οποίο δεν υπήρχε περίπτωση να μπει στη βουλή, ως διαμαρτυρία για το υπάρχων πολιτικό σύστημα της χώρας, και βέβαια για να μην δώσω τη δυνατότητα να πάρει υψηλά ποσοστά η Χρυσή Αυγή, λόγω υψηλού ποσοστού αποχής, λευκής και άκυρης ψήφου. Ελπίζω ειλικρινά να μην βγουν οι φόβοι μου αληθινοί, και να πάνε όλα όπως επιθυμεί ο Ελληνικός λαός. Ήμουν στο τσακ να ψηφίσω τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά τελευταία στιγμή δίστασα, καθώς η λογική έβαλε φρένο στο συναίσθημα, και στην πολιτική ιδεολογική μου κατεύθυνση. Ήδη οι τίτλοι των εφημερίδων από τη Γερμανία, φέρουν απειλητικούς τίτλους κατά της νέας όπως φαίνεται αριστερής κυβέρνησης.


Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ BILD: "ΕΥΡΩ-ΦΡΙΚΗ" ο θρίαμβος του Τσίπρα

*Να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας, πως η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι επιπέδου της δικής μας Espresso! Αρκεί να δείτε τις εικόνες που έχουν τα εξώφυλλά της και θα το καταλάβετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου