Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλληψη βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής... Η επόμενη ημέρα:

Η Ελληνική δικαιοσύνη σήκωσε επιτέλους το δημοκρατικό της κεφάλι, μπροστά στην απειλή του νεοφασιστικού μορφώματος, και δικαιώνει το θάνατο του Π. Φύσσα, του δολοφονημένου από το εξτρεμιστικό πολιτικό μίσος, του Γ. Ρουπακιά, ενός τυφλωμένου ακροδεξιού που δε δίστασε να αφαιρέσει τη ζωή ενός νέου, ενώ είναι οικογενειάρχης. 
     Ας σοβαρευτούμε επιτέλους! Μπορεί καλά να έκανε η Ελληνική δικαιοσύνη και να έπιασε επιτέλους αυτά τα καθάρματα, αλλά δυστυχώς η δημοκρατία στην κατεχόμενη χώρα μας, μοιάζει με άνοστο αστείο. Η Ελληνική δικαιοσύνη θα έπρεπε ήδη να έχει βάλει στη φυλακή τον πολιτικό-βιτρίνα Παπούλια, που άνοιξε τα σύνορα για τους Αλβανούς, και ξεκίνησε η λαθρομετανάστευση στη χώρα μας, μαζί και η αύξηση της εγκληματικότητας, τον δωσίλογο της κατοχής Μητσοτάκη, που σήμερα τον τιμούν για τον πολιτικό λόγο του, ενάντια στην πολιτική που ασκούσε ο Παπανδρέου, ο οποίος αύξανε κατά κόρων το χρέος της Ελλάδας, τον Εβραίο Σημίτη, που είπε το ευχαριστώ στους φονιάδες των λαών, τους πολιτικούς των Ηνωμένων Πολιτειών, το ζωντόβολο Πάγκαλο που έδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, και φάγαμε μαζί του το χρήμα της χώρας, τον δειλό Καραμανλή που λάκισε όταν κατάλαβε πως πάμε για πτώχευση, τον ΓΑΠ που παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ κλπ. Επίσης συνοπτικά θα ήθελα να αναφέρω ορισμένα γεγονότα, και για τα μικρότερα κόμματα, που δεν πρέπει να τα ξεχνάμε, διότι όλοι τους έχουν λερωμένη τη φωλιά τους! Όπως τον ξύλινο, άπραγο και χιλιοφορεμένο πολιτικό λόγο του ΚΚΕ, που έν έτη 2013 δοξάζει ακόμη τη μνήμη του πατερούλη Στάλιν, ενώ παράλληλα ευθύνεται και για την άνοδο της ανεργίας, τον πλούσιο εργατοπατέρα Αλαβάνο που πήρε τον Συνασπισμό του Κύρκου, και έκοψε ΣΥΡΙΖΑ την ιδεολογική του κατεύθυνση, κάνοντας ένα συνονθύλευμα από αριστερές έως ακροαριστερές απόψεις, και τέλος το άλλοτε ακροδεξιό κόμμα του Καρατζαφέρη, το ΛΑ.Ο.Σ., που η λάθος πολιτική του, έφερε σε άνοδο την άγνωστη στους πολλούς Χρυσή Αυγή.
     Τώρα τα κανάλια χαίρονται για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ η προπαγάνδα αυτή τη φορά είναι κατά τους! Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την άνοδο του ακροδεξιού κόμματος στη χώρα μας; Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, η φτώχεια, η ανέχεια στη βία των μπάτσων, -άς μην ξεχνάμε και τη δολοφονία του Αλέξη, ή τη δολοφονία των υπαλλήλων στη Marfin Bank- ενώ τα κανάλια διαφήμιζαν ουσιαστικά τα μέλη της Χρυσής Αυγής, μαθαίνοντας ακόμα για τα... ερωτικά τρίγωνα του Κασιδιάρη!!! Τα κανάλια μέχρι πρόσφατα αποκαλούσαν τη Χρυσή Αυγή, ως ένα εθνικιστικό κόμμα, ενώ τις τελευταίες ημέρες μετατράπηκε σε ακροδεξιό κόμμα! Το να ξυπνάει από τον χρόνια λήθαργό της, η δημοκρατική δικαιοσύνη μας, δεν διορθώνει τα πράγματα. Το να επιλέγει πρόσωπα και καταστάσεις δεν δικαιολογεί το πολίτευμά μας. Καιρός είναι λοιπόν ο λαός μας να δει πίσω από τα σίδερα και όλους τους προδότες που υποστήριζε τυφλά τόσα χρόνια, βολεμένος από τα καπιταλιστικά δολώματα της καριέρας, του δημόσιου τομέα, και της εύπεπτης συνολικά ζωής μας, μέσω των δανείων από τις τράπεζες, και των περιττών μας αναγκών. Βέβαια να μην ξεχάσουμε και τον κλάδο των δημοσιογράφων, όπου έπαιζε πάντα σημαντικότατο ρόλο, στη διαμόρφωση της πολιτικής και κοινωνικής αντίληψης του Έλληνα-Ραγιά!
     Επίσης θα ήθελα να αναφέρω και το πως προσωπικά δεν πιστεύω πως πιάστηκαν αυτά τα κατακάθια της Ελληνικής κοινωνίας, επειδή η Ελληνική δημοκρατία ένιωσε την απειλή του φασισμού και συνεπώς την ανασφάλεια των πολιτών της χώρας. Αλλά πως τους έπιασαν επειδή τους βόλευε! Η δολοφονία στάθηκε βέβαια η αφορμή, αλλά κάποια στιγμή θα τους έπιαναν, απλώς τους ήρθε κουτί πως όλα συνέβησαν πριν από τις δημοτικές εκλογές, στις οποίες οι Χρυσαυγίτες θα είχαν δεκάδες δημάρχους, με τη μεγαλύτερη απειλή για τα άλλα κόμματα, τον Κασιδιάρη ώς δήμαρχο της Αθήνας! Και επειδή στην πολιτική υπάρχει βρωμιά, δεν θα απέκλεια και το γεγονός της συμφωνημένης δολοφονίας, απο το κράτος και τους Χρυσαυγίτες! Γιατί; Μα ο λόγος είναι η ασχολία του κόσμου με τη δολοφονία και την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, και όχι με τον πρόσφατο ερχομό της Τρόικας και των νέων μέτρων! Όπως και την εσκεμμένη κάλυψη από τα κανάλια, του ανύπαρκτου πλεονάσματος που είχε αναγγείλει ο Σαμαράς (στα γαϊδούρια του!) και την αύξηση του χρέους!!!
Το τραγελαφικό γεγονός ήταν το ξαφνικό ξύπνημα των δημοκρατικών αξιών του Ν. Δένδια, <<ξέρετε, εκείνου που έκλεισε με απόλυτα φασιστικό τρόπο την ΕΡΤ!>> ο οποίος έκανε δηλώσεις κατά του νεοναζιστικού κόμματος, στις οποίες μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:
<<Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για εγκληματικές οργανώσεις που με το μανδύα του πολιτικού κόμματος επιχειρούν να αλώσουν τη ζωή της χώρας>> Ενώ εσείς με την εισχώρηση της χώρας στο ΔΝΤ το καταφέρατε με δημοκρατικό τρόπο!
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου διακήρυξα στο Κοινοβούλιο ότι στην Ελλάδα δεν γίνονται ανεκτά τάγματα εφόδου>> Ενώ είναι περισσότερο ανεκτή η βία των ταγμάτων ασφαλείας-ΕΛ.ΑΣ.!
<<Η Ελληνική Δικαιοσύνη, όπως και η Ελληνική Αστυνομία, κινήθηκαν με ταχύτητα και με αποφασιστικότητα. Τους εκφράζω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου»
Αφού έκανε φανερή την ανικανότητα της και τη δειλία της, για να παρέμβει άμεσα τη νύχτα της δολοφονίας, και έπιασε τον δράστη αφού πρώτα είχε καταφέρει να καρφώσει το μαχαίρι του κατευθείαν στην καρδιά του Π. Φύσσα! Άσε που έκαναν με το ζόρι ηρωίδα εκείνη την όμορφη νεαρή αστυνομικό, ενώ λίγοι γνωρίζουν πως εκείνος που συνέλαβε τον δολοφόνο, δεν είχε το κατάλληλο παρουσιαστικό για να τον βραβεύσουν και να ποζάρει στα περιοδικά η φάτσα του! Επίσης ακόμη και πραγματικότητα να ήταν η σύλληψη του δολοφόνου από εκείνη, η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να ντρέπεται που θέλει να βραβεύσει έναν δικό της, ενώ είχε ήδη γίνει ο φόνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου