Καλώς Ήλθατε!

Ο τίτλος αυτού του ιστολογίου είναι επίτηδες διαλεγμένος! Ξέρω πως ακούγεται σαν ‘’Η οδύσσεια ενός ξενιτεμένου’’! Αλλά η πρόθεση μου είναι διαφορετική, από τον προφανώς σατυρικό χαρακτήρα του. Εδώ πρόκειται να δημοσιευθούν διάφορες σκέψεις μου, που δημοσίευσα σχετικά με τα γεγονότα από την 25η Μαΐου και μετά, σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αιματηρή Αυγή!

Μόλις προχθές δολοφονήθηκε ο πρώτος Έλληνας πολίτης, από ένα υπάνθρωπο μέλος του ακροδεξιού κόμματος. Μόλις 1 χρόνο και τρεις μήνες εντός του κοινοβουλίου, το ακροδεξιό κόμμα, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, θυμίζοντας στους μεγαλύτερους τα σκοτεινά χρόνια της χούντας των συνταγματαρχών. 50 χρόνια ύστερα από τη δολοφονία του Γρηγόριου Λαμπράκη, ενός πολιτικού προσώπου της αριστεράς, ο άτυχος συμπολίτης μας, ένας από εμάς, βρίσκεται νεκρός, από το μίσος του φασισμού. Ενός μίσους για οτιδήποτε ανθρώπινο! Ενός μίσους για οποιονδήποτε έχει αντίθετη γνώμη, από τους φανατικούς εκπροσώπους, του δολοφονικού κόμματος! Γνωρίζω ανθρώπους, στους οποίους ο άτυχος νέος, τους ήταν συμπαθής ακόμη και φίλος. Όλοι τους μονάχα καλά λόγια έχουν να πουν, για τον Παύλο Φύσσα, ενός ανθρώπου που του άρεσε η μουσική, και έκανε το λάθος να εκφράσει την πολιτική του γνώμη ελεύθερα, σε ένα κράτος όπου η δημοκρατία κινδυνεύει πλέον, όχι μόνο από τους προδότες που ευθύνονται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, εξαιτίας της απάτης της οικονομικής κρίσης, αλλά και από την επάνοδο του φασισμού, 40 χρόνια μετά. Όταν ορισμένοι τραμπούκοι-δολοφόνοι, δεν επιτρέπουν σε κάποιον να πει ελεύθερα τη γνώμη του, και ακόμη φθάνουν στο σημείο να του αφαιρέσουν τη ζωή, τότε αυτό σημαίνει πως το κοινωνικοπολιτικό πρόβλημα της χώρας φθάνει σε αδιέξοδο! Είδα τα πολιτικά κόμματα να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τη δολοφονία ενός ανθρώπου! Είδα τους δήθεν πιτσαιρικάδες-αναρχοαριστερούς, να φοράνε κράνη, και να κρατούν σωλήνες, ξύλα κλπ τη στιγμή που κατευθυνόντουσαν στην συγκέντρωση που γινότανε, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου, με πρόθεση να μην σεβαστούν τη μνήμη του! Είδα εξευτελισμένους ανώριμους οικογενειάρχες, να χαίρονται για το χαμό που θα γινόταν! Η πολιτική είναι το πιόνι της οργής του κόσμου! Ο συναισθηματικά φορτιμένος πολίτης, δεν σκέφτεται και ούτε πράττει ποτέ λογικά! Ντροπή σε εκείνους που θέλησαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του άτυχου νέου! Ντροπή μας, που σκεφτόμαστε μονάχα για λογαριασμό μας!
          Θα ήθελα να κλείσω αυτό το κείμενο, περιγράφοντας ένα περιστατικό που συνέβη στο Πέραμα μέσα στο καλοκαίρι. Κάποιος διεστραμμένος οπαδός της χουντικής αυγής, βεβήλωσε το μνημείο που είχαν φτιάξει, οι φίλοι ενός κοριτσιού που σκοτώθηκε την πρωτοχρονιά, από αυτοκίνητο που την παρέσυρε, επάνω στη στροφή στα καζάνια, γράφοντας με μαύρο χρώμα, πάνω στην καρδιά που είναι ποτισμένη με τα λόγια αγάπης, των φίλων της, <<χρυσαυγίτες εύγε! οι Έλληνες μαζί σας!>>

Έλληνες, σταματήστε τους!!!

Υ.Γ. Προσοχή! Το μίσος των άκρων, δημιουργεί τον εμφύλιο! Πρέπει να τους αποδείξουμε πως δεν βρισκόμαστε στη μέση! Να ενωθούμε ως πολίτες αυτής της χώρας, ενάντια σε ότι επιθυμεί την συμφεροντολογική διαίρεσή μας! Τα λόγια μίσους του ΚΚΕ ενάντια στους δολοφόνους της ακροδεξιάς, όπως λόγια του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα: "Τσακίστε το φασισμό", και της βουλευτή του ΚΚΕ Λ.Κανέλλης: "Από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει", κάνουν φανερές τις προθέσεις τους, να μας αποσυντονίσουν, στοχεύοντας στην συναισθηματική μας φόρτιση, με το να μας κάνουν να μην σκεφτόμαστε λογικά, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν κατευθυνόμενο όχλο! Και οι δύο πλευρές είναι επικίνδυνες! Δεν αρκεί που τα μέλη του ΚΚΕ δεν φθάνουν στη δολοφονία, δεν με πείθουν για τις καλές τους προθέσεις ενάντια στον φασισμό! Ένα Σταλινικό ΚΚΕ είναι το ίδιο επικίνδυνο, με ένα Χιτλερικό νεοναζιστικό κόμμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου